top of page

Att det snart är 2023 hörrni? GALET! Tänk att jag startade Wadegård Wellness för snart två år sedan. Tacksam för alla er som tränat hos mig under åren. Varenda en av er har en stor plats i mitt hjärta. Det är så otroligt inspirerande och energigivande att få coacha er alla! Men nog om det förflutna, nu ska vi blicka framåt och jag ska berätta om planen för 2023.


Jag kommer köra bootcamp med starter i januari, färdiga koncept jag lägger ut som du bokar in dig på + egna grupper. Som innan. Vill du och ditt gäng köra en egen grupp hör av er omgående så jag har plats för er. Jag kommer inte jobba lika mycket i studion 2023 vilket gör att jag kommer ha lite mer ont om tider!


Bootcamps:


Ladies bootcamp orginal:

2 pass per vecka

5 veckor, v.2 - 6

Tisdagar 18:30-19:30

Torsdagar 18:30-19:30


Ladies bootcamp long time:

1 pass per vecka

10 veckor, v.2-12 (uppehåll vecka 7)

Tisdagar 17-18


Ladies bootcamp orginal:

2 pass per vecka

5 veckor, v.8-12

Tisdagar: 18:30-19:30

Torsdagar: 18:30-19:30


Samtliga bootcamp kostar 1995:-


Bokar du före 4 december får du 5% rabatt.

Bokar du fler än ett bootcamp (till dig själv) får du 5% rabatt.

Du kan använda dig av båda ovanstående erbjudanden, alltså boka tidigt och två bootcamps = 10% rabatt.


Vill du inte betala hela ditt bootcamp på en gång så kan vi dela upp din betalning.


Bokningen öppnar söndagen den 20 November 09:00.

Du bokar dig genom att:

DM:a mig på instagram @johannawadegard

skicka ett sms till 0708832324


Det är mycket prisökningar i samhället just nu och jag vill så gärna att ni ska prioritera träningen och därför har jag inte gjort några prisökningar, tvärtom så har jag sänkt priserna (du får nu mer pass för samma pris) och lagt in rabatterna vid tidig bokning + mängd. Jag hoppas att jag kan möta er på detta viset så jag får se er i studion i vinter och till våren!


Lediga tider för skräddarsytt bootcamp finns på tisdagar och torsdagar, hör av dig om ni är intresserade så kollar vi på tider!


KRAM!


Updated: Nov 11, 2022

Måndag

Crosstrainer 90 minuter


Tisdag: vila


Onsdag

Quickfix-pass hemma på altanen med min hantel. Passet ska upp på instagram, men har lite (eller ganska mycket) strul med tekniken. Kommer upp i veckan!


Torsdag

Två micropass styrka

(mina micropass är pass gjorde för att köra i samband med konditionspassen för att få in styrka trots att fokus är konditionen. Vissa dagar när jag inte fått till nån träning så kan jag då köra två/tre av dessa. Ett micropass är ett litet styrkepass på typ 15 minuter. På mina är det olika teman: höft, underben, bål osv. Vilket gör att jag ibland lägger ihop 2-3 för att få ett pass på 30-45 minunter. Snabbt, enkelt och bra upplägg tycket jag.)


Fredag

Morgon: 90 minuter crosstrainer

Kväll: 30 minuter online bootcamp (inspelning till mitt egna)


Lördag

90 minuter cykel på gymmet


Söndag

Intervaller. Planen var löpintervaller på bandet, körde dock bara 50% för jag fick känningar i benhinna och hälsena som jag haft problem med att tag. Så jag avbröt halvvägs och hoppade upp på crosstrainern och körde 4 stycken 4 minutare med 1 minuts vila mellan varje. På bandet körde jag 30-60-90 sekunder med 30 sekunder vila mellan varje och 60 sekunder vila mellan varje serie.


Veckans låt: Like wooh wooh - Raio edit - Rnbstylerz


Veckans bästa pass: Sändagens intervaller, har kört ganska mycket medelintensiv träning det sista. Låg- och medelintesivt. Inte så mycket hög puls alltså, men blev så sugen i veckan och intervaler till låten här ovan!!!!!!! Mmmm, det va fint och götttttt!


Veckans reflektion: Bra vecka, känner mig nöjd med den. Jag jobbar på att få upp kvantiteten på träningen nu. Alltså mängden, volymen. Vill träna upp min tålighet att träna mer. Fortsätter att köra crosstrainer och cykel då benhinnor och hälsenor inte är sugna på så mycket löp än... Men faktiskt så trivs jag bra på crosstrainern just nu så det känns bra :)


Måndag

Ben och bål (hemma, pass från mitt löpschema)


Tisdag: vila


Onsdag

Morgon: cykel 1 h och överkropp 30 min (bönkpress, en-arms-rodd & omvända flies)

Kväll: yinyoga 60 min (online via som med studio stilla)


Torsdag

Morgon: Intervaller på löpband + lätt benstyrka (från träningsschema, mer prehab & spänst)

Lunch: 600 meter simning i havet


Fredag: vila & massage


Lördag

Morgon: inspelning online bootcamp 40 minuter

Kväll: 30 min hike7bergsklätring (planen va en jogg men det blev inte riktigt som tänkt med terrängen, vilket gjorde att jag jogagde cirka 10 minuter och klättrade 20)


Söndag: vila (tror jag? minns inte en tror inte de va nån träning den här dagen)


Veckans låt: Unstoppable R3HAB Remix - Sia R3HAB


Veckans bästa pass: Måste säga simningen i havet, alltså så häftigt??????? Kändes liksom mäktigt på nåt sätt? Kan inte förklara riktigt. Dock fick jag massa vatten i munnen och alltså det här salta vattnet? Fyfan! Måste få hjälp med hur jags ka sluta få vatten i munnen. Men så taggad på att lära mig simma mer!! Vilken skillnad det va att simma i havet, 600 meter gick så fort. I pooolen tar det ju evigheters evighet och är så trist!


Veckans reflektioner: Som du kanske uppmärksammat har jag börjat cykla och igår (måndag v44) körde jag crosstrainer i 90 minuter. Jag började ju med löpschema för fyra veckor sedan? Vad hände med mina långa löp på 100 minuter och uppåt?

Jo, det är såhär att jag har fått ont i mina benhinnor, hälsenor och lite i ena knät, inget som gör att jag inte kan springa/gå men har fått känningar. Detta får jag alltid då och då, speciellt när jag försöker springa mer och speciellt när jag springer på asfalt. Här som vi bor är det bara asfalt och ska jag springa trail (stig) blir det så sjukt kuperat att jag måste gå för att hålla pulsen nere (som jag vill på långpassen). Springa trail är för de flesta skonsammare och en fördel. Inte för alla men för många. Och för mig är det så, jag kan inte nöta asfalt. Men här hade jag inget val vilket nu då gjort att jag har problem. Därför får jag köra lite alternativ på vissa av mina löppass: cykel och crosstrainer. Saknar skogen hemma i Sverige!


Kom ihåg att det nästan alltid finns alternativ. För att en träningsform inte funkar behöver vi inte utesluta träningen. Även om den första känslan är så. Jag känner likadant tro mig, jag blir arg och iriirterad att jag inte kan springa och vill trotsigt sitta med armarna i kors. Men jag vet samtidigt att det inte är nån lösning och det är jag som bara mår sämre av att jag är inaktiv. Nu kör jag alternativ tillsammans med att jag jobbar övningar, massage, stretch och foamrolling för att få bukt med mina "skador"!bottom of page