Lördagen den tredje September packade vi in oss i bilen, stängde ner lägenheten och vinkade hejdå till vänner och familj som kom för att säga hej då.


Första etappen blev kort då vi beslutat att svänga förbi Åsa (Kungsbacka), där Patriks familj bor. Det bjöds på kalas på söndagen + vi ville passa på att hänga med dom lite innan det bar iväg. Vi hade en otrolig sensommarhelg i Sverige och vi hade fina soliga och lugna dagar. Vi stannade tills på måndagen då vi styrde vidare ner mot Skåne och Ystad.


Vi bokade en snabbfärja som åker Ystad - Sassnitz. Varför vi valde just den här färjan är för jag visste att den fanns och det kändes najs att den va snabb och att vi hamnade i Tyskland direkt, slippa bilkörandet i Danmark. Den färjan gick ok, men fy vad jag mådde dåligt i början då det gungade som tusan.


När vi kom fram till Sassnitz var klockan typ 18. Vi letade upp första bästa matställe och tog oss en pizza. Efter mat i magen letade vi upp ett hotell där vi kunde sova över natten och vi hittade ett i Stralsund och rullade då vidare några mil dit. Vaknade upp i Stralsund med planen att köra mycket bil den hör dagen, vi ville ta oss långt ner och mata oss genom Tyskland. Men för att lufta benen (och Doris) tog vi en morgonpromenad med lekplatshäng och inhandling av frukost.


Sen körde vi bil, lite pauser, körde bil. Vi hade inte bestämt våra stopp innan vi drog, men kände när vi väl va iväg att vi ville till Österrike och bara köra oss igenom Tyskland. Därför tog vi beslutet att köra på och sov denna natten i bilen. Vi stannade till på en rastplats (där andra lastiblar/husbilar/bilar) också stod och sov. La ner Doris i baksätet, hon hade redan somnat för vi körde till typ 01, fällde ner var sitt framsäte och så sov vi några timmar. Vaknade och köpte oss lite kaffe och frukost för att sedan köra den sista timman till Östterrike och Salzburg. Att sova i bilen fungerande verkligen bra. Det är såklart inget hållbart sätt att resa på och att ha som rutin, men en natt var inga problem. Nu är vi bara tre så det fanns plats och vi sov ju inte åtta timmar kvalitetssömn. Det blev kanske fem timmar med 2-3 uppvak. Men över förväntan och eftersom vi är på semester, chillar på dagarna och sover på hotell de andra nätterna tyckte jag det va ett bra val!


Österrike tar vi i nästa inlägg. Men jädrar vilket land hörrni, mitt första besök i Österrike men inte sista. Sån otrolig natur och mäktigt!


Packning pågår, innan vi börjat lasta in i bilen va de lite kaos hemma :))))))


Kylnox, barnvagn, bärväska. Lite av packningen..


Promenad i Åsa med farmor och farfar.


Plockar tomater i farmors växthus!


På färjan Ystad - SassnitzMorgon efter en natt i bilen!
Nu är höstens bootcamp igång och du kan joina när du vill!


Eftersom jag är på vift denna hösten så är det online bootcamp som gäller om du vill träna med mig och upplägget den hör gången är såhär:

  • Passen är 40 minuter långa, med uppvärmning

  • Du behöver inga redskap

  • Du kan använda vikter som extra belastning om du vill (typ knäböj om vi kör de)

  • Det kostar 99:-/månad

  • Jag lägger ut nytt pass varje måndag

  • Passet ligger kvar fyra veckor på sidan efter det att jag postat det. Du har alltså fyra veckor på dig att köra passet/köra det flera gånger

  • Jag instruerar och tränar med dig hela passet

  • Vi kör en kombination av övningar för styrka och kondition

För att komma till min kanal där du hittar mina bootcamps: KLICKA HÄR!Måndag: Eftermiddagslöp 7,5 kilometer.

Tisdag: vila

Onsdag: vila

Torsdag: Morgonlöp 7 kilometer.

Fredag: Kvällsjogg 4 kilometer.

Lördag: Onlinebootcamp 40 min, inspelning till mitt nya bootcamp som drar igång vecka 39.

Söndag: Morgonjogg 45 min + benstyrka på kvällen: med en hantel: split squats och raka mark på ett ben. Med miniband: hip thrusters, höftlyft, liggande höftabduktioner och sidokickar.


Veckans bästa pass: Det måste varit mitt morgonlöp i söndags, hade sånt där gött flow och kände bara att allt va SÅ JÄKLA NICE. Livet, löpet, min feeling. Allt bara kändes wow. Det va gött!


Veckans reflektioner: Fick mens i fredags och det är fasiken den bästa dagen på månaden för då vet jag det går mot bättre tider!!!!!! Den här månaden har hormonerna tagit hårt på mig. Först va det ett jädra jobb när ägglossningen va på ingång (blir ofta orolig/får ångest då). Och sen kom PMS:en och jag var så trött på Patrik och Doris i onsdags och torsdags :):):):) Kollade nästan flygbiljetter hem.. Förmodligen därför löpet va så nice i söndags, jag är on fire nu. Dock en stor utmaning för mig att bromsa när jag är i denna perioden. Jag vill göra allt och lite till. Mår toppen. Har massa energi. Behöver knappt sova. Om jag kör på den här perioden, då kraschar jag sen när ägglossning och PMS kommer, så måste hålla mig på mattan!


Veckans låt: Cant stop loving you - Phil Collins. Besatt den här veckan. Kört på på repeat flera löppass. Om du lyssnar på musik när du springer, prova att testa annat än det "typiska", ni vet kanske house eller peppig musik. Jag tycker löpningen blir nåt mer när olika låter får va med i stunderna.


Kram och ta hand om dig!