top of page

Alicante

När vi var i Frankrike började vi tröttna på allt konkande av väskor, kylväska, barnvagn och allt annat så vi bestämde att nu kör vi på ner till Spanien.


Vi hittade ett nice hus i Alicante och bokade det 9 nätter, då hade vi boende klart tills våra förbokade boende drog igång. Det var långt från Cannes till Alicante vilket gjorde att vi återigen tog en natt i bilen. Funkade lika bra, det är väldigt mysigt så jag vill göra det igen?? Hehe.. Vi körde mesta delen på kvällen så när vi vaknade hade vi typ 1,5 timma kvar till Alicante.


Där hade vi ett radhus med två sovrum, balkong, takterass och en gemensam pool i området. Så nice att få ett ordentligt hem med kök osv. Vi bodde cirka en mil utanför Alicante, tror det hette gran alacant. Det var liksom ingen stad utan mer som ett stort uppbyggt område med massa semesterhem. Och vi trivdes så bra här, huset och området va perfekt, det fanns restauranger nära, vi gick en promenad på fem minuter till havet, lång strandpromenad för löpturer. Ah men det va riktigt nice! Dock så va det liksom ingen riktig stad, det kändes bara som massa områden uppbyggda för semesterboenden och så låg det lite kluster här och var med restauranger och ett område med större butiker. Jag tyckte det funkade fint för en kortare period såhär och vi hade så bra semesterdagar. Däremot hade jag inte velat bo här längre eller ha ett hus här själv, lite väl tråkigt för de tycker jag!


Sista dagen här kom Linda på besök, en av mina närmsta vänner som jag lärde känna när jag pluggade i Örebro. Det var så kul!! Har inte sett henne på evigheter då hon bor i Karlskrona och livets berg-och dalbana gjort att vi inte fått till det på länge. Hon hängde på vidare och till vårt nästa stop: Torrevieja.


Bild uppe på vår takterass och i bakgrunden den gemensamma poolen. (med konstgräs!!!! bästa ever!! Här ör gräset så torrt och liskom stort? så konstgräs va en riktig hit. Rent och fräscht också).

Strandpromenaden en tidig morgon.

Alltså hur poppis är inte allt sånt här? Doris älskar all sån här skit, hehe...

Morgonlöp

Frullllle

Doris och väskan redo för utflykt

Kvällsprommis with a view

Vi besökte en palmpark i Alicante

Morgonutsikt från balkongen

<3

Äntligen kunde vi laga massa mat!!!!!!!!! Kikärtor, sötpotatis, paprika & broccoli.

Risblandning

Rågbröd med avokado och äggröra

Löp <3

Doris hade en fin skylt när vi plockade upp Linda på flygplatsen!Comments


bottom of page