top of page

ALLA VÅGAR

På fredag släpper jag platserna till mina första bootcamps. Ser så mycket fram emot att få komma igång och att få ha grupper i min studio. Det ska bli magiskt!!!!!!


Men jag vill skriva om en sak. En viktig sak. För mig. Alla (just nu då endast tjejer) som vill komma på mina bootcamps är välkomna, självklart, men jag har ett mål och en önskan att alla som egentligen inte vågar komma ska komma. Jag vill så gärna få chansen att ta med er på åtta träningspass under fyra veckor. Jag vet att du inte kommer ångra dig. Hur vet jag de? Ah men vet inte men det kommer du inte. Jag vet att jag är bra på att coacha, peppa, motivera och jag är bra på att sprida min träningsglädje.


Min egna historia: Jag började en introduktionskurs i en crossfitbox för många år sedan. Det var en kurs på fyra veckor, jag och typ 10 andra. Jag anmälde mig helt själv och kände ingen som tränade i boxen. Aldrig ens varit där. Tror ni jag va nervös eller? HERREGUD. Kände mig som första dagen på gymnasiet typ. Eller näe då va jag nog modigare. Men jag hade bestämt mig så jag ignorerade alla tankar som skrek NEJ, ångra dig, vi skippar osv. Och det är bland det bästa jag gjort. Det gav mig vänner för livet och vi hade fyra magiska veckor. Det jag upplevde där och då är det jag vill få alla andra att uppleva. Träning, gemenskap och en jävla massa KUL. Träning är otroligt viktigt för våra kroppar och den ska vara tekniskt korrekt och individanpassad och 1000000 saker men vet ni vad som ändå är viktigast? Det är att ha roligt. På mina bootcamps är mina ledord: GLÄDJE! GEMENSKAP! KUL! ROLIGT!


Så tvekar du? Funderar du på om du vågar? Om du kan? DU KAN! Jag hjälper dig och finns där hela tiden. Och glöm inte att jag lovar det blir kul!


Vi ses på WAWE. Stor kram!bottom of page