top of page

Min youtube kanal

Jag har en youtube-kanal och den heter nåt så speciellt som: Johanna Wadegård


På min kanal så hittar du lite blandat innehåll:


Vloggar - videos som handlar om min vardag där du får se en vanlig jobb-dag, våran semester till Dubai, sommarens husbilssemester, min berättelse om när Doris fick diabetes osv.


Träningspass - hittils bara ett pass, men det kommer mera.


Serien "varför tränar du?" - det här är en serie där jag kommer träffa olika personer i min omgivning och köra ett träningspass och samtidigt pratar om träning och livet. Hur får man in träningen i vardagen? Hur blir man motiverad? Hur får man en kontinuitet och rutin i träningen? Hur tränar personen? Vilka är dom bästa träningstightsen? OSV.


Länk till min youtube kanal HÄR:

För att inte missa mina nya videos, klicka på "prenumerera".


Comments


bottom of page