top of page

Torrevieja

Då rullar vi vidare söderut och stannar till en vecka i Torrevieja. Här hyrde vi ett radhus via en bekant till Patrik. Kanske 85 kvadrat stort, två sovrum, två toaletter osv. Det här radhuset ägs av en svensk familj och det märktes, så najs att allt min ville ha fanns i köket. Kaffemaskin, stekspadar ah men basic grejer man vill ha. VI hade två små pooler på området och cirka en kilometer till stranden. Vi hade en fantastisk uteplats här, superstor med loungegrupp, solstolar, matgrupp osv. Vi bodde i ett område som hette La mata, jag tror det är där majoriteten av svenskarna bor. För om det kryllade av svenskar (och skandenaver), jisssssses. Linda va med oss halva veckan här och vi solade, badade, chillade, åkte runt lite, tränade lite. Ah men vi hade typ en traditionell semestervecka (förutom att Patrik jobbade förmiddagar som i Alicante).


Torrevieja va bra och vi hade en fin veckan MEN det va ju inget drömställe om jag ska va ärlig. Stranden va fin och funkade men väldigt mycke folk och som sagt 39786 svenskar. Vet inte varför det stör mig för jag är ju också svensk och där men tycker inte det är så najs. Dock va vi inne i centrum en dag och där va de najs. Fin promenad utmed vattnet, många olika stränder och lite mer varierande språk att lyssna på!


Tror inte jag har så mkt mer att säga om den veckan, vi gjorde liksom inget speciellt, bara chillade och hade det bra. Och angående att åka till Torrevieja så skulle jag absolut inte säga att du inte ska åka dit, vi hade det som sagt bra, men jag säger att det finns så mycket bättre platser att åka till. Andra ställen som är mer nice!


TIPS! Besök citronmarkanden som är på söndagar, skriver om den här nere under bilden på frukt!


I nästa inlägg så är vi i La Herradura där stannar vi fyra veckor!


En baby-mojito och lite snacks innan middagen till Doris!

Promenad utmed havet, den här sträcken va superfin. Från La mata och söderut mot stan. Sprang även här två kvällar, så najs!

Samma sträcka!

Och igen!

Inne i Torrevieja centrum.

Morgonyoga med Linda!

Påväg till stranden!

En aktivitet som jag faktiskt uppskattar, bygga sandslott. Annars är jag ingen bra lekmamma, tycker det är så trist att leka, får liksom panik och räknar sekundrar tills det är över. Som tur är så är Patrik en busig Pappa så han kan oftast ta lekandet!

Citronmarknaden som va på söndagar utanför Torrevieja, DEN rekommenderar jag. Riktigt trevlig och massssssssssssssssa frukt och grönsaker. Marknaden öppnar 09:00 och va där vid 09. Vi va där 09 och åkte sen hem typ 11 och då va det sån sjuk kö för att komma till marknaden, alltså säkert en kilometer kö med bilar!

Lite jobb och bloggande lägget jag tid på mellan varven.

Jag yogar varje morgon nu och när Doris vaknade en dag ville hon också göra. Så gullligt!!!!!!!!!!!

Comments


bottom of page