top of page

Träna hos mig 2023

Att det snart är 2023 hörrni? GALET! Tänk att jag startade Wadegård Wellness för snart två år sedan. Tacksam för alla er som tränat hos mig under åren. Varenda en av er har en stor plats i mitt hjärta. Det är så otroligt inspirerande och energigivande att få coacha er alla! Men nog om det förflutna, nu ska vi blicka framåt och jag ska berätta om planen för 2023.


Jag kommer köra bootcamp med starter i januari, färdiga koncept jag lägger ut som du bokar in dig på + egna grupper. Som innan. Vill du och ditt gäng köra en egen grupp hör av er omgående så jag har plats för er. Jag kommer inte jobba lika mycket i studion 2023 vilket gör att jag kommer ha lite mer ont om tider!


Bootcamps:


Ladies bootcamp orginal:

2 pass per vecka

5 veckor, v.2 - 6

Tisdagar 18:30-19:30

Torsdagar 18:30-19:30


Ladies bootcamp long time:

1 pass per vecka

10 veckor, v.2-12 (uppehåll vecka 7)

Tisdagar 17-18


Ladies bootcamp orginal:

2 pass per vecka

5 veckor, v.8-12

Tisdagar: 18:30-19:30

Torsdagar: 18:30-19:30


Samtliga bootcamp kostar 1995:-


Bokar du före 4 december får du 5% rabatt.

Bokar du fler än ett bootcamp (till dig själv) får du 5% rabatt.

Du kan använda dig av båda ovanstående erbjudanden, alltså boka tidigt och två bootcamps = 10% rabatt.


Vill du inte betala hela ditt bootcamp på en gång så kan vi dela upp din betalning.


Bokningen öppnar söndagen den 20 November 09:00.

Du bokar dig genom att:

DM:a mig på instagram @johannawadegard

skicka ett sms till 0708832324


Det är mycket prisökningar i samhället just nu och jag vill så gärna att ni ska prioritera träningen och därför har jag inte gjort några prisökningar, tvärtom så har jag sänkt priserna (du får nu mer pass för samma pris) och lagt in rabatterna vid tidig bokning + mängd. Jag hoppas att jag kan möta er på detta viset så jag får se er i studion i vinter och till våren!


Lediga tider för skräddarsytt bootcamp finns på tisdagar och torsdagar, hör av dig om ni är intresserade så kollar vi på tider!


KRAM!


Comments


bottom of page