top of page

Veckans träning v10

Måndag: Benpass i studion: frontböj, rumänska marklyft, good mornings och raka mark på ett ben med hantlar.


Tisdag: Överkroppsstyrka i studion: axelpressar, bänkpress, exc. pullups och ringrodd.

Onsdag: Vila

Torsdag: Crossfit-pass på gymmet. En wod med airbike, burpess och utfallssteg.


Fredag: Jogg 30 minuter ute.


Lördag: Överkroppsstyrka på gymmet: axelpressar med hantlar, bröstpressar, stående rodd med skivstång, russian twist, rygglyft i bänk och knäindrag på roddmaskin.


Söndag: Dubbla promenader (inget jag räknar som träning, men är så glad att jag kommit igång med lite promenader/vardagsmotion igen så det får va med här. Har varit otroligt dålig på att prioritera detta senaste tiden så nu när våren är på intåg ska det förbättras!!)


VECKANS BÄSTA TRÄNING:

Oj svårt val denna veckan. Träningen har gått bra men inget pass som var outstanding. Lite sådär mellanmjölks-träning? Eller nä den har varit nice, men som sagt inget pass som har stått ut. Joggen i fredags va trevlig då jag sprang i solen. Och överkroppspasset i tisdags va nice för att de va gött jobbigt och jag kände mig ganska stark.


VECKANS TRÄNINGSLÅT:

"Whats up?" med LIZOT. Snälllla rara den är så bra. Alltid när de görs remixer/nya varianter av gamla låtar så blir det ju bra. REPEAT på denna fortfarande.


VECKANS REFLEKTION/FEELING:

Ah men alltså det va en bra vecka tycker jag, förra veckan var ju reflektionen inte så uppfriskande hehe.. Men den här veckan blev fin, hade liksom en nice träningsvecka efter senare tidens upp och ner. Sen har jag haft en fin helg med middag tillsammans med nya bekantskaper, massa tid utomhus och vädret har ju varit magiskt. Det gör ju så mycket för humöret. Summerar förra veckan som: BRA! Skönt :)
Comments


bottom of page