top of page

Veckans träning v11

Måndag: Spelade in träningsvideos till youtube och onlinepass.


Tisdag: Spelade in samma som ovan + övningar till mina kunder.


Onsdag: Vila.


Torsdag: Benpass i stuidon: good mornings, hipthrusters, marklyft på ett ben med hantlar, övningar med minibands för rumpa/baksida lår.


Fredag: RIDE (spinning) på The Place i Stockholm. Det var fasiken väldigt kul, jag är inget direkt fan av varken spinning eller cykla men de av riktigt kul och nice. Dom har ett lite speciellt koncept där det är hög fart, mörk sal, discolampor + inslag av övningar med hantlar.


Lördag: Gruppass på Barrrys i Stockholm. ÄLSKAR Barrys, rekommenderar alla att testa ett pass, det är KUL och JOBBIGT som fan.


Söndag: Promenad. Promenad. Promenad. Nykär i soliga promenader nu när våren börjar kännas. Som jag nämnde förra veckan är jag otroligt glad över detta :))VECKANS BÄSTA TRÄNING:

BARRYS. Ingen konkurrens där. Ride-passet va också kul på fredagen men det slår absolut inte barrys.


VECKANS TRÄNINGSLÅT:

Push the feeling on - Josh Le Tissier, Kazden


VECKANS REFLEKTION/FEELING:

FIN vecka och speciellt avslutet. Två dagar i Sthlm med Amanda är balsam för både kropp och knop. Bara massa chill-tid och njuuuuuuuuuut. Även träningsveckan avlsutades på topp med Barrys. Lite segare start men jag gjorde mycket inspelningar och då är det svårt för mig att köra mitt egna pass också, det blir lite för slitigt för mig. Men fick till bra pass där då jag filmade magpass + pass för löpare =

övningar som gör mig väldigt gott.

Comments


bottom of page