top of page

Veckans träning v12

Mån-sön: VILA


Tränade inte ett enda träningspass på hela veckan. Har inte hänt sedan jag var nyförlöst med Doris.


Jag mådde väldigt konstigt på måndag eftermiddag (skrev om detta på instagram). Jag mådde illa, var yr (SOM FAN, kunde knappt gå) och kände mig allmänt risig. Tog det därför väldigt lugnt denna veckan. Med allt. Jobbade minimalt, loggade ut från sociala medier, vilade mycket, ännu mer prio på bra sömn, ingen träning. Jag hade dock tur för denna veckan var väldigt fin och solig så det blev massa promenader.


Jag vet inte riktigt varför jag mådde så konstigt och det har faktiskt inte gett med sig riktigt. Det kommer och går. Jag mår lite illa. Lätt yr. Trött. Mycket huvudvärk osv. Jag blev rädd förra veckan att det var stress som satt sig fysiskt hos mig men börjar mer och mer tro att det är nåt fysiskt som gör att jag inte mår hundra. Kan inte riktigt förstå att det här skulle komma av stress. Inte riktigt där med stressen tycker jag. Men vi får se, jag ska göra lite tester för att se att alla mina värden ser bra ut i kroppen och sen gör jag en effort med min kost just nu. Jag har faktiskt varit riktigt slarvig det sista. Ätit oregelbundet, få måltider/dag och där med stora portioner. Druckit mycket kaffe igen, lite nocco ibland osv. Det är alltid viktigt att äta bra men det är EXTRA viktigt att göra det när andra delar i livet svajar. För mig har det de senaste halvåret såklart varit sömnen och stressen/oron sen Doris fick sin diabetes. Och den är inte helt galet stor/överväldigande för mig. På riktigt. Det klart det är tufft men ändå hanterbart tycker jag. Därför kan jag inte riktigt känna att den "bördan" kan sätta sig så här fysiskt på mig. Vi får se vad tiden och tester utvisar. Jag är väldigt förtjust i att få svar på allt, hitta anledningar och att göra tester.


Comentários


bottom of page