top of page

Veckans träning v13

Måndag: Gruppass på Crossfit Skövde

Tisdag: Gruppass på Crossfit Skövde

Onsdag: Gruppass på Crossfit Skövde

Torsdag: Vila

Fredag: Vila

Lördag: Vila

Söndag: Vila


Veckans reflektion:

Vettig som jag är (personlig tränare och allt...) gick jag all in och började veckan med tre träningspass. Mådde så bra i måndags och va OTROLIGT pepp på att få träna igen. Dock blev det lite väl mycket för mig och fick igen för det då jag återigen mått lite schymmigt i veckan. Tror dock det är annat som gjort det också. Men jag valde att dra ner på träningen och det har blivit promenader resten av veckan. Och massage! Magiskt!


Veckans träningslåt:

No se habla de Bruno - Carolina Gaitan

Kanske inte bästa träningslåten, men då jag inte tränat själv denna veckan har det inte blivit så mkt musik. Men den här är från filmen "encanto" som jag och Doris såg häromdagen. Den är så fin! Kanske inte lika fin att bara lyssna som i filmen. Men älskade den i filmen, fick sån feelgood-feling av den! Och Spanska? Älskar Spanksa!!


Комментарии


bottom of page