top of page

Veckans träning v17

Okej vad hände med veckans träning hörrni? Vet faktiskt inte riktigt. Eller med uppdateringar alltså. Vad som hände med träningen är att den varit trög. Trött, omotiverad, opepp osv., vilket gjort att jag inte haft nån sorts lust att rapportera eller skriva om den. Träningen har kommit och gått det sista, kört 100% på sug och feeling. Men samtidigt hejdat mig. Jag älskar högintensiv och tuff träning men det har inte varit riktigt rätt för mig det sista. Tror jag skrev om det i ett tidigare inlägg.


Förre vecka blev det i alla fall såhär:

Tisdag: intervaller 2 minuter * 10 (60 sek vila)

Onsdag: helkroppsstyrka på gymmet (raka mark, boxsteps, lårcurl, liggande hamstringcurls, sittande axelpressar, bicepscurls och tricepspressar i cable.

Torsdag: intervaller 30 sek * 20 (vila 30 sek)


Det var den träningen som blev av. Sen vila. Jag håller igång men det är sparsamt. För mig är detta en "dålig" vecka. För mig. När jag har en sämre period så tränar jag alltid, men mindre, lugnare, halvfart osv.


Målet nu är att lägga upp en plan, hitta ett fokus. Känner mig less och opepp. Det är trögt.


Peppigt blogginlägg av en personlig tränare va? Haha.. Men viktigt att komma ihåg att det är trögt ibland och det får det vara. Det är även okej att köra på halvfart ett tag. Det är faktiskt nåt jag jobbat med mycket de sista veckorna. Jag har fått ångest över att jag tränar för lite, är för otränad, dålig form. Jag är ju för fan PT? Såhär kan jag inte hållla på??? Men jag vet det inte är så innerst inne. Eller att jag inte behöver vara eller se ut på ett visst sätt. Mina kvalitéer som tränare och coach sitter inte i hur vältränad jag är just nu.


Jag kollade på elitstyrkans hemligheter häromdagen. Jag följer den tjejen som gick hela vägen på instagram (stephaniepizzignacco). Hon har skrivit en del om hur viktigt det är att vi inte är våra prestationer. Att vi inte får lägga vårt värde i våra prestationer. Det är väldigt viktigt att påminna sig om detta. Idag mäter många sitt värde i prestationer och utseende. Vi vill prestera och se ut på ett visst sätt. Gör vi det så är vi värda, duktiga, bra, godkända osv. Och det är inte behagligt och hållbart sätt att leva.Comments


bottom of page