top of page

Veckans träning v2

Okej here we go. Jag ska från och med nu skriva en träningsdagbok hör på hemsidan tänkte jag. Jag frågade förra veckan på instagram om det fanns intresse för min egna träning och det va ganska bra intresse så tänkte att detta för bli en del i att se hur/vad/när/varför jag tränar. Och för min egen skull, perfekt att jag skriver ner min träning här varje vecka som en dagbok. Det kommer inte vara så deltaljerat, jag kommer skriva ut hela veckan, vad jag tränat och sen summera veckan lite. Så vi börjar med vecka 2:


VECKANS PASS:

Måndag: Vila

Tisdag: Vila

Onsdag: Vila

Torsdag: Lätt gymträning för inspelning av video till instagram

Fredag: Inspelning av 2 st online-bootcamp = 40 minuter * 2

Lördag: Snabbt hemmapass för mage/rygg

Söndag: Vila


VECKANS BÄSTA TRÄNING:

Oj oj oj, svårt den här veckan. Vill skriva att alla va dåliga. Men får nog bli online-passen, det är roligt att spela in onlinebootcamp och jag blev själv nöjd med veckans pass. Så ja, fredagens online-pass får det bli.


VECKANS TRÄNINGSLÅT:

Alltså veckans låt får bli time after time med paratone. Haft den på REPEAT denna veckan, vad jag än gjort. Den är magi för mig just nu.


VECKANS REFLEKTION/FEELING:

Skitvecka till 100% när det gäller träningen. Jag har haft ont i skinkorna, baksida lår och ljumskarna. Jag får detta ibland, försöker hitta orsak och vad jag gör men svårt att se samband. Men vet att när det kommer så behöver jag vila och så går det över, så nån form av överbelastning/felbelastning är väl orsaken. Utöver kroppen så har inte knoppen varit med mig denna veckan. Trött, less, opepp, hängig, ah men listan är lång. MEN. Redo att komma tillbaka och jag fick en extra lugn vecka då förra veckan (vecka 1) va en lugnare vecka i mitt träningsschema. Så HEJ ny vecka, du är så välkommen!




Comments


bottom of page