top of page

Veckans träning v22

Måndag:

Tisdag: Gympass helkropp, minns inte övningarna.

Onsdag:

Torsdag:

Fredag:

Lördag: Körde ett pass i sommarstugan med löpning och övningar utan redskap. Hela passet ligget på min instagram som du vill köra de. Perfekt som snabb och effektiv semesterträning.

Söndag: 55 minuter jogg med barnvagnen i Karlsborg. Glömde klockan hemma så bara joggade på i lugn takt tills jag återigen va hemma och då sa klockan i mobilen att jag varit ute i 55 minuter. Så skön och härlig runda i solen.


Okej hörrni, min dokumentation om veckans träning har blivit dåligt det sista. Den senaste tiden har varit lite mer busy så jag har prioriterat om min tid till annat. Dels har det drabbat träningen, har inte kunnat ha riktigt det fokuset jag brukar ha + inte lagt tid på att srkiva här. Veckorna har sett ut lite som ovan det sista, 3-4 pass/vecka och mer löpning pga jag velat löpa mer, den bästa löpsäsongen är här och det är tideffektivt och enkelt.


Veckans bästa pass blev söndagsjoggen, den var så fin och härlig. Sprang med Doris i vagnen och sista biten var hon vaken oså sa hon " va fort du springer mamma". Blev så glad, haha. Det är väldigt mysigt och kul att springa med henne vaken i vagnen, prata lite om allt vi passerar osv. Jag sprang en ny runda i Karlborg utmed Vättern och det var SÅ FINT!!!!

Det är ett hett tips med löpningen, spring på fina platser. Då blir löpningen verkligen 2.0.

Comments


bottom of page