top of page

Veckans träning v23

Måndag:

Tisdag: Crossfit (gruppass på crossfit skövde)

Onsdag:

Torsdag: Crossit (gruppas på crossfit skövde)

Fredag: Gympass kondition (15 min cykel, 30 min crosstrainer, 15 minuter trappmaskin)

Lördag: Löp 9 km i Karlborg

Söndag: Gympass styrka på STC (raka mark ett ben, sidobenlyft i ribbstol, lårcurl (maskin), lårpress (maskin), bönkpress med hantlar, enarmsrodd med hantel, bicepscurl och tricepspress i cable.


Veckans träningslåt: 100% den här låten: Rise (Sam Feldt Remix) - Calum Scott, Sam Feldt. Alltså jag är besattttttt. Blir ju ofta så och då spelar jag sönder låten i 1-2 veckor.


Veckans reflektion: Ganska nöjd med denna veckan. Skönt! Fem pass kändes lagom då flera av passen var ganska tuffa mot hur min träning sett ut det senaste halvåret. Det kanske kan verka som jag tränar mycket osv. Men för mig så är det inte så, plus att jag tränat ganska "mjukt" det senaste halvåret, eller typ 8 månaderna. Sen Doris fick sin diabetes. Min kropp har kännts väldigt annorlunda, jag har inte allt fått den responsen jag är van vid. Det är som den inte orkat pga sämre sömn, stress, oro osv. MEN det är annorlunda nu, jag känner att jag börjar få svar och den är på väg tillbaka. DET GÖR MIG SÅ JÄDRA GLAD!


Comments


bottom of page