top of page

Veckans träning v25

Måndag: vila


Tisdag: maxtest 5 kilometer löpning. Totalt 8 km.


Onsdag: 40 min jogg


Torsdag: styrka överkropp: golvpressar, rodd, armhävningar, axelpressar + tre magövningar (passet finns på min instagram)


Fredag: 45 min jogg


Lördag: vila


Söndag: tröskelintervaller: 5 x 5 minuterVeckan reflektion:

Jag har börjat på nytt träningsschema, med fokus på löpningen. Har tidigare kört 1-2 löppass per vecka som komplement till min andra träning men nu valt att skifta fokus. Dels för jag gillar löpningen, men också för att det är lätt och smidigt den här årstiden. Och inför vår Spanienresa i höst känns det perfekt. Jag har en ny löpcoach som gör mitt schema också. Jag kan mina svagheter och det är att jag kör oftast den träningen jag gillar och är bra på, vilket inte alltid rimmar med vad jag behöver/kommer ge mig bäst utveckling osv. Hittils SÅ NÖJD. Hade aldrig gjort testet på femman annars 🤣 Värsta jag vet att maxa fem kilometer!!!!


Veckans låt: Rise - lost frequenciesComments


bottom of page