top of page

Veckans träning v26

Måndag: 45 minuter distans


Tisdag: Intervaller: 10 minuter snabb fart + 60/30x10


Onsdag: Inspelning av tre pass till online bootcamp = helkroppspass och mix av styrka och kondition


Torsdag: 40 minuter distans


Fredag: Inspelning av ett onlinepass + styrkepass


Lördag: Intervaller: 3 min x 8


Söndag: VilaVeckans reflektion:

Jag har PMS-vecka, alltså veckan innan mens och då är jag dels tung och trög i kroppen, men även skallen är ibland inte riktigt med mig i matchen. Detta märktes på torsdagens löp, kände mig som en HEFFAKLUMP. Tung, vinglig, kändes som jag inte hade ett löpsteg alls? Och huvudet märktes i onsdags, när jag kollade filmerna jag spelat in höll jag på att trilla av stolen. Är det där jag? Hur ser jag ut? Nä men vem ska vilja kolla på det här? Ja men jag antar att de flesta kan känna igen sig... Helt klart den sämre veckan denna månaden. Men det bästa är att jag vet vad som kommer efter den: DEN BÄSTA VECKAN. Jag läser en bok just nu, "kvinnokompassen", som handlar om att lära känns sin menscykel och hur man mår i de olika faserna och där med kunna tillgodose sig själv med rätt förutsättningar. Alltså anpassa träningen och livet efter cykeln. Väldigt intressant och kul :)


Veckans låt: Belly dancer - Imanbek, BYORComments


bottom of page