top of page

Veckans träning v27

Måndag: distanslöp 40 min i spåren på billingen i Skövde.


Tisdag: inspelning tre online bootcamps (40+40+30 min)


Onsdag: vila


Torsdag: distanslöp 55 min + 5 st 100 meter max. I Karlsborg med Patrik.


Fredag: hemmapass i stugan. En wod med löp, kbs, boxhopp osv. De passet ligger ute på min instagram.


Lördag: långpass 75 min, mestadels i skog runt Karlsborg. Sprang vilse och mötte en orm. Svettig runda 😅


Söndag: benpass på gymmet; splitsquats, en/bens-raka mark, lårcurl, tåhävningar, Höftlyft i TRX, planka på boll, rygglyft i bänk, dead bug med boll.


Veckans låt: narcotic - dimitri vegas


Veckans reflektion:

Nä men det va en fin vecka. Känner att jag hittat ett riktigt bra flow med träningen. Jag är framförallt nöjd. De senaste månaderna har jag inte varit nöjd med min träning, varken med kvaliten eller kvantitet. Vi har haft en lugn semester med mycket tid i stugan vilket gjort att vi båda haft tid att träna som vi velat. Känner mig taggad på min löpning och vart det ska ta vägen 😍 Börjar känna mig snabbare och stabilare i löpningen, vilket är SÅ GÖTT!! Kännt mig som bambie ett tag, men nu så 🙏🏻


Veckans bästa pass: det är svårt, så najs vecka på olika sätt. Men tror jag tar en delad förstaplats på söndagens styrkepass och löpet med Patrik. Kört lite styrka på gymmet det sista så de benpaset va gött! (Dock inte träningsvärken efter, hehe).
コメント


bottom of page