top of page

Veckans träning v28

Måndag: Vila


Tisdag: Inspelning online bootcamps (två pass)


Onsdag: 55 minuter distanslöp i Åsa utmed havet.


Torsdag: Tröskelintervaller 9 min x 3


Fredag: 55 minuter distanslöp på Särö, blandad terräng


Lördag: Vila


Söndag: Inspelning online bootcamp (ett pass)


Veckan reflektioner: en lugnare vecka i jämförelse mot mina veckor det senaste. Anledningen är att vi har rest runt och jag har inte haft samma prio/möjligheter till träning. Viktigt att komma ihåg att det är olika och att vi inte ska jämföra oss. Mina första veckor på semestern tränade jag massa, för vi va i stugan, hade bra förutsättningar, möjligheter och tid. Jag ville träna så mkt det bara gick. Men bara för de så behöver det inte vara så för dig. Jag skriver inte min träningsdagbok här för att du ska jämföra dig, utan jag skriver den för att du ska kunna inspireras och se hur jag gör. Jag själv uppskattar att se hur andra tränar under veckorna, fördelar ut sina pass osv.


Veckans träningslåt: Denna veckan har jag faktiskt kört mycket utan musik i lurarna, har velat vila och bara vara. Har dock alltid lurarna i öronen, men börjat pausa dom mer och mer. Jag tror det får bli veckans låt: lyssna på omgivningen.


Veckans bästa pass: Båda löpen i veckan va riktigt nice, båda gick ut med havet och det va så fint!! På onsdagens löp i Åsa va de riktigt blåsigt och de va nice, det kan bli så mäktigt med blåsten och havet? Och jag kände mig otroligt stark och pigg, det va ett lugnt pass men sista kilometern så kändes allt bara så JÄDRA BRA. Så ah, onsdagens löppass i Åsa utmed havet vann denna veckan :)
Comments


bottom of page