top of page

Veckans träning v29

Måndag: 60 minuter mix av jogg och gång. Planen var 60 minunter distanslöp, men det kändes helt pannkaka efter några kilometer så jag gick istället. Sen tröttnade jag på att gå så joggade sista biten hem. Blev typ 30 min jogg + 30 min promenad.


Tisdag: Tröskelintervaller på löpband. En riktig revansch från måndagens pass då jag kände mig stark, pigg och hade inte ont nånstans :))))


Onsdag: Snabb överkroppsstyrka hemma på altanen, passet ligger ute på min instagram.


Torsdag: Distanslöp 45 minuter, det var VARMT, men kändes och otroligt bra!! :)


Fredag: Inspelning ett online-bootcamp (40 min)


Lördag: Inspelning två online bootcamp (30 + 40 min)


Söndag: Crosstrainer 45 min + lite lätt benstyrka: Sidoplanka med statiskt benlyft, en-bens-raka-mark med KB, stretch för vaderna och lite annat. Skulle sprungit långpass på 75 minuter men haft lite känningar i knän osv så vågade inte utan körde lite CT + annat jag behövde.


Veckans reflektion: Jag började jobba denna veckan och va TRÖTT i måndags alltså. Jädrar. Dels har jag haft fyra veckors semester + att jag bara jobbat fyra veckor på astro innan så är väl fortfarande lite ny på jobbet. Det var även en varm vecka, upp över 30 grader. Jag gick in i min pms-vecka = veckan innan mens och jag mår så skumt den veckan. Fysiskt så konstigt. Men det var inte förns slutet på veckan. Så jag var lite extra snäll och lugn mot mig denna veckan, chillade lite mer med passen osv. Skönt men lite tråkigt också!


Veckans bästa pass: Det var torsdagens löp alltså, sprang runt karstorp och det var SÅ VARMT, jag fullkomligt badade i svett. Men det var samtidigt så götttttttttttttttttttttt. Älskar att svettas sådär kopiöst. Och jag har fått upp tempot på mina pass, kan springa lite fortare än lunk på mina lugna pass vilket gör mig otroligt HAPPPPPPPPIIIII :)


Veckans låt: Sweet Disposition - The Temper Trap
Comments


bottom of page