top of page

Veckans träning v3

VECKANS PASS: Måndag: Vila Tisdag: Crossfit-pass cirka 1 timma Onsdag: Inspelnings av två online-bootcamp 40 min * 2 Torsdag: Vila Fredag: Morgonträning, styrka överkropp Lördag: Vila (sjuk) Söndag: Vila VECKANS BÄSTA TRÄNING: Alltså det måste bli tisdagens pass eftersom jag körde de i sällskap av Miccisen på gymmet. Vi körde inte tillsammans utan våra egna pass, men ändå samma tid och samma plats. Passet i sig va dock ingen hit alls, mycket ski-erg vilket jag inte tycker är så kul. Men träningskompis gör mycket så det va veckans roligaste och bästa ändå :) VECKANS TRÄNINGSLÅT:

Hamnat tillbaka på en favoritlista "ONA ONA" och veckans låt får bli "Heart" med Ehrling. Den ger mig goooo feeling och bra mode! VECKANS REFLEKTION/FEELING: Det fortsätter likt förra veckan, det började riktigt bra tyckte jag (jag vilar alltid måndagar). Jag va peppad på träningen, kände mig bra i kroppen fysiskt. Så kom torsdagen och Doris blev magsjuk och fick inte till mitt träningspass den dagen. Fredagen nya tag och körde ett morgonpass för att det skulle bli av. Oså blev jag sjuk på lördagen. MEN. Ny vecka igen och hoppas att vi nu tagit oss igenom detta och den här veckan ska bli bättre på alla fronter med speciellt på träningsfronten :) Jag blir dock inte så stressad av sånt här, viktigt att se helheten och att träningen blir lite mindre/sämre en eller två veckor är inte hela världen. Har inga planer på att vinna nåt världsmästerskap i år så....


ความคิดเห็น


bottom of page