top of page

Veckans träning v33

Måndag: Vila!


Tisdag: Benstyrka på gymmet; utfall bak med skivstång, rumänska marklyft, split squats med skivstång, en bens raka mark med en hantel och lite upphöjda tåhävningar på slutet.


Onsdag: Inspelning online bootcamp.


Torsdag: Teampass med Miccisen, passet ligger på instagram.


Fredag: Vila!


Lördag: Vila!


Söndag: Överkroppsstyrka i studion.


Veckans låt: Nema problema (Alex D´Rosso Remix) - Medina, Alex D´Rosso

Alltså får så jädra go käsnla i kroppen av denna låten, blir dock toksugen på en sommarfest!!!!


Veckans reflektion: Jag hade bestämt att jag skulle vila från träningen denna veckan. Inte för att jag är omotiverad eller behöver det men fick för mig de. Jag är väldigt beroden av min träning för mitt välmående, både mentalt och fysiskt, och gillar inte riktigt de. Dock gick pausen inte så bra för på tisdagen var jag för träningssugen, det räckte med måndagen hemma. Undrar så vad alla gör efter jobbet till läggdags om de inte tränar? Och har små barn som jag? Bara va hemma från 17 till läggdags är inte min refräng. Dock blev det en ganska lugn vecka änddå, har mått lite konstigt. Är där o cyekln när mitt välmående svajjar en del. Fysiskt. Och lite mentalt!
Comments


bottom of page