top of page

Veckans träning v38

Måndag: Eftermiddagslöp 7,5 kilometer.

Tisdag: vila

Onsdag: vila

Torsdag: Morgonlöp 7 kilometer.

Fredag: Kvällsjogg 4 kilometer.

Lördag: Onlinebootcamp 40 min, inspelning till mitt nya bootcamp som drar igång vecka 39.

Söndag: Morgonjogg 45 min + benstyrka på kvällen: med en hantel: split squats och raka mark på ett ben. Med miniband: hip thrusters, höftlyft, liggande höftabduktioner och sidokickar.


Veckans bästa pass: Det måste varit mitt morgonlöp i söndags, hade sånt där gött flow och kände bara att allt va SÅ JÄKLA NICE. Livet, löpet, min feeling. Allt bara kändes wow. Det va gött!


Veckans reflektioner: Fick mens i fredags och det är fasiken den bästa dagen på månaden för då vet jag det går mot bättre tider!!!!!! Den här månaden har hormonerna tagit hårt på mig. Först va det ett jädra jobb när ägglossningen va på ingång (blir ofta orolig/får ångest då). Och sen kom PMS:en och jag var så trött på Patrik och Doris i onsdags och torsdags :):):):) Kollade nästan flygbiljetter hem.. Förmodligen därför löpet va så nice i söndags, jag är on fire nu. Dock en stor utmaning för mig att bromsa när jag är i denna perioden. Jag vill göra allt och lite till. Mår toppen. Har massa energi. Behöver knappt sova. Om jag kör på den här perioden, då kraschar jag sen när ägglossning och PMS kommer, så måste hålla mig på mattan!


Veckans låt: Cant stop loving you - Phil Collins. Besatt den här veckan. Kört på på repeat flera löppass. Om du lyssnar på musik när du springer, prova att testa annat än det "typiska", ni vet kanske house eller peppig musik. Jag tycker löpningen blir nåt mer när olika låter får va med i stunderna.


Kram och ta hand om dig!


コメント


bottom of page