top of page

Veckans träning v39

Måndag: Kvällsjogg med Linda 6 km.


Tisdag: vila


Onsdag: Överkroppsstyrka på morgonen: rodd, liggande bröstpress, sittande axelpress, liggande tricepspressar (allt med min 10 kg hantel jag har med mig). + dead bug, rumplyft och sidoplanka. + en kvällsjogg på 5 km.


Torsdag: Trappintervaller. 14 stycken. 7 stycken men varje steg och 7 st vartannat steg.


Fredag: vila


Lördag: Online bootcamp (inspelning), 40 minuter ben och mage. Klicka HÄR! om du vill läsa mer/köpa mitt online bootcamp.


Söndag: vila


Veckans låt: Rain in Ibiza - Felix Jaehn, The stickman Project, Calum Scott


Veckans bästa pass: Alltså helt ärligt så vet i tusan vilket pass denna veckan. Sånna mellanmjölkspass alltså, hade inte feeling eller flow denna veckan. Men säger nog kanske onlinepasset i lördags, det va kul att spela in och jobbigt. Ah men det blir veckans bästa och roligaste pass :)


Veckans reflektioner: Ganska chill träningsvecka. Fortfarande i semestermode och kört träningen het på feeling. Denna vecka va även Linda på besök vilket gjort att prio varit på häng med henne, turistande, sol, bad osv. Kände dock i veckan att jag fått nog av mysträningen och vill få lite ordning och reda, så från och med nästa vecka hoppar jag på ett nytt träningsschema. För att göra det lätt för mig har jag tagit hjälp och ska köra löpning + styrka på en programmering från löpcoach.
Comments


bottom of page