top of page

Veckans träning v4

VECKANS PASS:

Måndag: Vila

Tisdag: Ryggpass på gymmet + en timma yoga hemma via zoom

Onsdag: Vila

Torsdag: Crossfitpass (själv i studion, passet va en emom30 och finns utlagd på min insta)

Fredag: Morgonträning; gruppass på Crossfit Skövde

Lördag: Vila

Söndag: Inspelning två online-bootcamp 40 min * 2


VECKANS BÄSTA TRÄNING:

Det får nog bli morgonpasset på Crossfit Skövde, uppskattar den typen av pass just nu. Speciellt förra veckan då mitt huvud inte orkade riktigt, då är det skönt att lägga träningen i nån annans händer och jag behöver bara göra jobbet fysiskt. Det passar mig perfekt i perioder likt denna/förra veckan.


VECKANS TRÄNINGSLÅT:

Alltså det här är ju absolut ingen träningslåt men är besattttttt och hade den på repeat hela mitt träningspass i torsdags i studion: River flows in you - Yiruma.


VECKANS REFLEKTION/FEELING:

Förra veckan var lite tuff, vi hade struliga nätter med Doris blodsocker vilket gjorde mig trött fysiskt men framförallt mentalt. Utöver att sömnen störs så ger dåligt blodsocker mig stress/ångest/dåligt samvete då det inte är bra för Doris och hon kan även må dåligt i stunden. Men. Jag är nu för tiden bra på att anpassa så jag körde lite snällare pass och ett gruppass på crossfit Skövde för det är magiiiiiii när jag mår lite dåligt och inte orkar. Det är typ som återhämtning/vila för mig. Min hjärna kopplar bort, stänger av och är bara där i stunden. AHHHH det är så gött!

MEN jag måste ju berätta efter förra veckans skit att vi har nu haft två MAGISKA nätter med Doris, så nu är sömnkontot laddat OCH hon har så fina värden vilket gör mig glad och tillfreds!


Comments


bottom of page