top of page

Veckans träning v40

Måndag: Morgonjogg 60 min


Tisdag: Vila


Onsdag: Styrkepass hemma på altanen med en hantel. På löpschemat jag kör nu är det även med ett strykepass varje vecka så de körde jag idag. Mycket fokus på ben, rumpa och underben.


Torsdag: Morgonjogg 45 min


Fredag: Långpass på 100 minuter. Alltså löpning.


Lördag: Vila


Söndag: Inspelning online bootcamp 40 min. HÄR kan du joina. Fyra svettiga och goa AMRAPS denna veckan.


Veckans låt: Over the rainbow - Israel Kamakawiwoóle

Somewhere over the rainbow /What a wondeful world - Robin Schulz, Alle Farben, Israel Kamakawiwoole.

Två varianter på den låten, tror det ena är originalet och lugnare medans nummer två har mer fart. Åååååh den är så fin. Repeat denna vecka på båda två!


Veckans reflektioner: Jag körde igång med nytt träningsschema förra veckan. Kör med ´löpcoach Stefan Bjerkegren som jag gjort innan. Tycker han är grym. Denna gången så är det löpning, ett styrkepass och sen nåt som kallas microstyrka, det är små korta pass på 10-15 minuter att köra efter löppassen. Finns med lite olika teman. Känns väldigt kul och gillar upplägget och jag har valt så jag har utrymme att lägga in lite mer egen träning efter sug osv. Tre månader rullar jag detta schemat nu :)


Veckans bästa pass: Det måste bli 100 minuters-löpet. Eller första 60 minutrarna för sen va de segt. Jag sprang på en helt otroligt fin väg. Men efter 60 minuter vände jag hemåt (planen va att springa åt ett hål och sen bli upphämtad men vägen blev trist så vände). Det jag inte tänkt på va att jag hade sprungit lätt nedför i 60 minuter (det är ju bara berg och berg här), så det blev UPPFÖR hem. Helvete va matt jag blev sista 30 alltså... Men magisk runda ändå! Utsikten va galen!!Comments


bottom of page