top of page

Veckans träning v42

Måndag: Online-bootcamp 40 minuter styrka + flås

Tisdag: Styrkepass hemma, fokus ben, mage och rygg

Onsdag: vila

Torsdag: Morgonjogg 5km + kvällssim 1000meter (mestadels crawl, lite bröst emellanåt)

Fredag: Cykel 90 minuter på gymmet (planen va två timmar men det va för trist så nöjde mig vi 90 min, hehe)

Lördag: Två x micropass*. Underben + mage/rygg.

Söndag: vila

(skulle springa backintervaller på morgonen men vid första intervallen kändes det inte alls bra, ont i halsen och TUNGT som tusan, liksom fel tungt, tog mig istället en promenad uppför backen och hem).


Micropass = korta och enkla styrkepass på 10-15 minuter. Jag kör ju ett löpschema nu med en coach och då har jag micropass med styrka att köra efter mina löppass, jag gillar dock att göra dom lite när som då det finns lucka.


Veckans låt: Call it love - Fleix Jaehn, Ray Dalton


Veckans bästa pass: Måste säga morgonjoggen på min födelsedag med Patrik. Vi har mina föräldrar här på besök vilket gör att vi kan träna tillsammans. Vilket inte händer ofta nu för tiden. Dock va passet riktigt trögt och tungt, springer inte så mycket på morgonen och denna veckan är min "mensvecka", och den är alltid tung och trööööög. Men det hjälpte såklart med sällskapet så det var mysigt!!


Veckans reflektion: Som jag nämnde ovan, min tyngsta veckan på månaden, alltså inte rent mentalt kanske men rent fysiskt. Jag är lite tröttare, jag har oftast lite mensvärk och det sätter sig gärna i min ländrygg och ner i skinkorna. Träningen behöver alltid mjukna lite, jag har inte alls samma power och spänst. Känns typ som jag är 20 år äldre den här veckan?? hehe.. Men jag vet att det är såhär så jag panikar inte denna veckan, försöker istället vara mjuk och träna lite softare och mindre. Denna vecka har vi även varit uppe lite senare = sovit mindre. Doris blodsocker har stökat = sovit mindre. Ätit lite sämre pga mer utemat och unnande eftersom vi har besök = kroppen i sämre fas. Ja men många bäckar liksom. Ser fram emot kommande vecka och mer ordning och reda igen!!!!!!!!!!! Rutiner va? Mmmmm!
Comentarios


bottom of page