top of page

Veckans träning v44

Måndag

Crosstrainer 90 minuter


Tisdag: vila


Onsdag

Quickfix-pass hemma på altanen med min hantel. Passet ska upp på instagram, men har lite (eller ganska mycket) strul med tekniken. Kommer upp i veckan!


Torsdag

Två micropass styrka

(mina micropass är pass gjorde för att köra i samband med konditionspassen för att få in styrka trots att fokus är konditionen. Vissa dagar när jag inte fått till nån träning så kan jag då köra två/tre av dessa. Ett micropass är ett litet styrkepass på typ 15 minuter. På mina är det olika teman: höft, underben, bål osv. Vilket gör att jag ibland lägger ihop 2-3 för att få ett pass på 30-45 minunter. Snabbt, enkelt och bra upplägg tycket jag.)


Fredag

Morgon: 90 minuter crosstrainer

Kväll: 30 minuter online bootcamp (inspelning till mitt egna)


Lördag

90 minuter cykel på gymmet


Söndag

Intervaller. Planen var löpintervaller på bandet, körde dock bara 50% för jag fick känningar i benhinna och hälsena som jag haft problem med att tag. Så jag avbröt halvvägs och hoppade upp på crosstrainern och körde 4 stycken 4 minutare med 1 minuts vila mellan varje. På bandet körde jag 30-60-90 sekunder med 30 sekunder vila mellan varje och 60 sekunder vila mellan varje serie.


Veckans låt: Like wooh wooh - Raio edit - Rnbstylerz


Veckans bästa pass: Sändagens intervaller, har kört ganska mycket medelintensiv träning det sista. Låg- och medelintesivt. Inte så mycket hög puls alltså, men blev så sugen i veckan och intervaler till låten här ovan!!!!!!! Mmmm, det va fint och götttttt!


Veckans reflektion: Bra vecka, känner mig nöjd med den. Jag jobbar på att få upp kvantiteten på träningen nu. Alltså mängden, volymen. Vill träna upp min tålighet att träna mer. Fortsätter att köra crosstrainer och cykel då benhinnor och hälsenor inte är sugna på så mycket löp än... Men faktiskt så trivs jag bra på crosstrainern just nu så det känns bra :)


Comments


bottom of page