top of page

Veckans träning v5

Måndag: Vila


Tisdag: Kvällsjogg 45 min


Onsdag: Lunchträning, gruppass på crossfit Skövde.


Torsdag: Kvällsgym, lugn träning för höft/ljusmke/baksida lår och mage.


Fredag: Lunchträning, crossfit med Miccisen på gymmet.


Lördag: Snabbt hemmapass för mage och rygg. Knappt att det får reggas som ett träningspass då det bara blev 15 minuter mage och rygg, men jo det får va med ändå.


Söndag: 40 minuters jogg i Åsa med Patrik, Patriks bror och Patriks pappa. Världens skitväder men kul att springa med sällskap och tidigare nämnda personer.VECKANS BÄSTA TRÄNING:

Såklart passet med Miccisen, alltid kul att träna ihop. Och denna veckan hoppade jag på Miccisens pass så vi körde samma. Det är alltid kul. Speciellt när det är högintensiv träning så man kan få dela det jobbiga med nån annan :)


VECKANS TRÄNINGSLÅT:

Hittade tillbaka till en gammal favorit i veckan, så det får bli:

Jasper Forks - River Flows In You (Eric Chase Video Edit)


VECKANS REFLEKTION/FEELING:

Att jag ska fortsätta med mina lugna pass likt passet jag gjorde i torsdag för mina ljumskar, det var så bra. Kännt skillnad i kroppen bara av det passet. Och fortsätta med mer specifik magträning, jag är lite lat och bekväm där. Tycker det är sådär kul. Men jag behöver det, inte fått tillbaka min styrka i magmusklerna efter Doris.. Än..


Comments


bottom of page