top of page

Veckans träning v6


Måndag: Vila Tisdag: Gympass; split squats, raka mark ett ben, frontböj och sittande axelpressar Onsdag: Stretch + prehab (= övningar för att förebygga skada, alltså likt rehab fast jag gör det för att inte få tillbaka tidigare skador/smärta).

Torsdag: Morgonpass på crossfit. Fredag: Lugn löpning 40 min. Lördag: Intervaller på löband. Upplägget ligger på min instagram. Söndag: Vila VECKANS BÄSTA TRÄNING: Intervallpasset i lördags, jädrar va tufft det var men också G Ö T T. Kunde verkligen hålla farten jag tänkt mig och kände mig stark även om det var sjukt jobbigt. Det är en gooooo känsla! VECKANS TRÄNINGSLÅT: Alltså jag måste säga pass denna veckan, har ingen speciell med nån feeling till. VECKANS REFLEKTION/FEELING:

Det blev ändå en ganska bra vecka, jag har dock svårt att prioritera all träning jag vill få till så måste se över mitt upplägg. Hur och när jag ska träna. Vet bara inte riktigt hur jag ska förändra men vill ha mer volym än idag. Planen ligger ofta på sex pass/vecka men det blir nästan aldrig av. Jag tror jag får dra ner till fem och sen öka volym på nåt/några pass. Utöver det så hade jag en SINNESSJUK träningsvärk i armarna efter mitt crossfit-pass i torsdag, aldrig varit med om liknande. Gick lite över min kapacitet på det passet så ska ta med mig att bromsa lite mer. Det är en av mina styrkor (men också en svagheter) att jag har ibland för bra pannben och kör på lite för hårt.


Comments


bottom of page