top of page

Veckans träning v7


Måndag: Vila

Tisdag: Hemmapass för ben och mage/rygg

Onsdag: Vila

Torsdag: Kvällsjogg 30 mintuer + mage

Fredag: Vila

Lördag: Styrka helkropp; enarms rodd, omvända flies, raka mark ett ben, ringrodd, rygglyft i bänk

Söndag: Vila


VECKANS BÄSTA PASS:

Det får nog bli tisdagens pass i stugan med Nellie (min systerdotter). Vi körde kroppsviktsövningar (och lite miniband) för rumpa, höfter, baksida lår, mage och rygg. Det var kul! Väldigt roligt när hon vill vara med mig och träna :)


VECKANS REFLEKTION:

Vi var i fjällen denna veckan så träningen fick 100% bli det jag var sugen på, det fanns möjlighet och tid till. Jag ville prioritera att vara med familjen och vila. Det var även i schemat dags för en lugnare vecka så det blev de minst sagt. Fick i helgen (när vi kommit hem) reda på att jag hade covid, gjorde ett snabbtest hemma. Men som ni ser här ovan tränade jag i lördags kväll så har väldigt milda symtom. Hoppas det inte blir mer än såhär så det blir lite aktivitet kommande vecka.


Comments


bottom of page