top of page

Veckans träning v9

Måndag: Vila

Tisdag: Stryekpass i studion. Helkroppspass: Frontböj, rumänska marklyft (ajaj baksida lår dagen efter), bänkpress med hantlar, sälrodd med hantlar. Onsdag: Vila Torsdag: Helkropsstyrka i studion: axelpressar med skivstång, hip thrusters, gående utfallsteg med hantlar, häng i räcket ("dead hang"). Fredag: Crossfitpass i studion. Körde ett pass med flera små amraps med: rodd, marklyft med kb och burpees över kb. Lördag: Styrkepass för överkroppen i studion: bicepscurls, sittande axelpressar med hantlar, hantellyft åt sidan, sidoböj med kb, benindrag på pilatesboll, crunch på pilatesboll, liggande benrotationer med pilatesboll, rygglyft, liggande rumplyft och lite där till. Körde många olika magövningar för att testa lite olika varianter, nya övningar osv. Söndag: Vila VECKANS BÄSTA TRÄNING: Ah men alltså det var faktiskt bra pass över lag denna veckan, bra på olika sätt. Fradagens crossfit-wod var SÅ NICE då jag inte flåsat eller pushat på mig själv på ett tag. Jag hade ju covid för typ två veckor sedan nu och inte kännt jag vågat släppa på riktigt. Men fredagens pass va riktigt nice!!! Tisdagens styrkepass va också nice, rumänska marklyft med lite lättare vikter och 100% fokus på kontakt med baksida lår blev SÅ BRA. Så bra för mig och min svaga länk som är just rumpa/höfter/baksida lår. I lördags så körde vi familjeträning i studion jag, Patrik och Doris. Rent träningsmässigt så va de inte grymt pass men väldigt mysigt och kul att träna tillsamman :) VECKANS TRÄNINGSLÅT:

"Her nam" - Charleon. Det är inte mycke fart i mina favoritlåtar just nu men alltså snälllllllla. Känslan jag får i kroppen av den här låten!! Kär! VECKANS REFLEKTION/FEELING: Alltså jag känner mig så kluven just nu. Eller jag vet inte hur jag ska förklara. Ena sekunden känns allt grymt och det är SÅÅÅÅÅ BRAAAA. Nästa så är det åt helvete. Har väldigt dåligt med mellanläge just nu, det är sällan okej. Jag är antingen som en jävla duracellkanin och ska göra 10084 saker eller så blir jag helt handlingsförlamad och vill stirra in i en vägg. Hela min vardag är lite såhär just nu, högt och lågt. Även jobbet, haft en tuff period det sista med jobbet. Vad vill jag göra? Hur ska jag göra det? Vart ska jag satsa? Är jag verkligen bra på det här? Kanske borde jag bara ha ett vanligt jobb? Jag borde satsa mer, kanske köpa ett gym? Ska jag skaffa en kollega? AH MEN SNÄLLA RARA JOHANNA. Men hörrni, här i detta inlägg ska vi prata träning ju!!! Nog om mina jobb-dilemman. Träningsveckan blev bra, lugn start efter en lite vila och sjukdom. Ser fram emot kommande vecka!


KRAM!


Comments


bottom of page