top of page

Vem jag är

Hej och vad glad jag är att du har hittat hit till min hemsida. Detta är mitt första blogg-inlägg här på sidan och jag tänkte det skulle handla om mig. En presentation av mig och mitt företag WAWE - Wadegård Wellness.


INFO-RUTAN

Ålder: 32 år

Civilstatus: Sambo med Patrik

Barn: Doris 1,5 år

Jobbar som: Driver WAWE

Utbildningar: Sport management and recreation, 3 år på Örebro Universitet. Löpcoach via konditionsidrott. Personlig tränare, SAFE education.


Träning har inte alltid varit en del av mitt liv, det finns perioder när jag inte tagit många steg per dag och det tyngsta jag lyft var handväskan. Som barn testade jag lite olika sporter och spelade fotboll till sena tonåren. Efter det så var jag på gymmet till och från i perioder, men jag hittade aldrig den där kontinuiteten i träningen. Jag fann heller ingen större glädje i att träna. Men det var ändå nånting som alltid lockade mig tillbaka, jag ville att träningen skulle vara en större del av mitt liv. När jag bodde i Örebro (runt 25-årsåldern) hade jag en period då jag inte mådde så bra av olika anledningar. Under denna period skaffade jag en personlig tränare som hjälpte mig få en rutin i träningen och en bättre kosthållning. Här kom min vändning med träningen, efter denna period med personlig tränare har jag tränat kontinuerligt. Efter min period med pt började träna Crossfit (även detta var då jag bodde i Örebro). Och herregud vilken träningsperiod som kom, vilken gemenskap och så kul jag hade. Men efter ett par år med Crossift blev det lite för mycket för min rygg så jag började köra mer klassisk gymträning blandat med löpning. Och lite simning, lite cykling och lite allt som kommer i min väg. Och nu sitter jag här som personlig tränare. Jag älskar träning och allt den bidrar med. Träning är så mycket mer än att bara träna, det har hjälpt mig enormt genom åren och gett mig vänner och minnen för livet. Det är vad jag vill bidra med idag, hjälpa mina kunder uppnå sina mål och hitta glädjen och kärleken till att röra på sig. Och kom ihåg att det är aldrig för sent att börja träna! Hoppas vi ses framöver. Stor kram!Comments


bottom of page