top of page

VI DRAR TILL SPANIEN

Nu är det bestämt och inbokat i kalendern. Arbetsgivare meddelade. Kunder meddelade. Vecka 36 tar vi bilen och kör mot slutdestinationen: Spanien.


Jag och Patrik har ganska länge pratat och drömt om att vara en längre period utomlands, inte exakt hur och när men pratat om att det är nåt vi båda vill. Vi har pratat om att flytta utomlands under en period. Spanien, Thailand, Portugal. Men efter att Doris fick sin diabetes i augusti förra året kände vi att det här med flytt inte känns aktuellt just nu. Vi vill vara kvar i den svenska vården. Vi kom fram till att en längre vistelse på tre månader blir lagom. Det är tiden vi har mellan våra besök på sjukhuset och vi kan få med oss nog med hjälpmedel/insulin för tre månader. Och där är vi nu. Vi har hittils bokat en veckas boende på vägen till vårt mål. Och vi ska boka ett boende 6-8 veckor nere runt malaga, i övrigt har vi tänkt att ta det som det kommer. Vi kommer ta gott om tid på oss ner, vi tänker typ Tjeckien, Österrike, Frankrike och sen kusten ner i Spanien mot malaga.


Anledningen till att vi tar bil är dels för vi tänker det blir kul att se Europa, men först kom idén för det blir enklare med Doris insulin och hjälpmedel. Det tar en del plats + att insulin ska hållas kylt och det blir svårt med så stora mängder på flyget. Är min tanke. Tänker det blir smidigt i bilen med en kylbag på 12 volt. Jag är glad och tacksam att vi inte ser Doris diabetes som ett hinder eller problem. Vi fortsätter mot våra drömmar. Vi anpassar såklart, men fortsätter framåt. Det ska bli väldigt spännande och kul med den här resan, den kommer garanterat komma med sina utmaningar. Inte bara kring Doris diabetes utan säkerligen pröva min och Patriks relation en hel del.


Vi båda kommer jobba under den här resan. Patrik kommer jobba halvtid på distans och jag kommer jobba på med mitt egna företag, jobba med mina kunder online + köra mer onlinebootcamps.


Målet är att vlogga massa från den här resan. Det här är faktiskt anledningen till att jag började vlogga för snart ett år sedan, vi hade som sagt den här drömmen om att dra iväg och då ville jag börja träna på att vlogga. Följ mig på youtube-kanal här: https://www.youtube.com/channel/UCz_6_H3po2cztk4F9MpkjnQ då får du upp varje gång jag lägger ut en ny video :)


Hoppas du vill följa med på resan :) Kram!Comentarios


bottom of page